Powder Brows in Zwolle: dé trend voor perfect gedefinieerde wenkbrauwen

Mooie, goed gedefinieerde wenkbrauwen zijn echte eye catchers in ieders gezicht. Helaas is een symmetrische vorm met volle boog niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig biedt permanente make-up uitkomst! Een van de meest populaire PMU technieken is powder brows. Ideaal voor wie elke dag worstelt met het definiëren van de wenkbrauwen.

In dit artikel lees je alles over deze unieke brow behandeling in Zwolle. Hoe het werkt, wat het kost en waar je powder brows kunt laten doen in Zwolle. Goede brows zitten dankzij deze fantastische techniek binnen handbereik!

Wat zijn powder brows?

Powder brows, ook wel powder ombre genoemd, is een vorm van permanente make-up speciaal voor de wenkbrauwen. Kenmerkend is de “powder” techniek, waarbij er als het ware poedergelijke pigmenten heel nauwkeurig tussen de haartjes worden gewerkt.

Het eindresultaat oogt als perfect gedefinieerde wenkbrauwen, precies zoals met browpomade of poeder. Alleen dan semi-permanent en dus langdurig mooi. Ideaal voor wie elke dag even snel perfecte brows wil zonder veel moeite!

Voor wie zijn powder brows geschikt?

Powder brows zijn met name populair onder vrouwen:

– Die moeite hebben met het definiëren van de wenkbrauwen
– Met relatief weinig eigen haartjes
– Die snel de perfecte boog wil tekenen
– Die een mooie fade wenst van licht naar donker

Ook mannen laten steeds vaker powder brows zetten. De subtiel gedefinieerde vorm staat namelijk ook erg strak bij de heren.

Powder brows zijn geschikt voor alle wenkbrauwkleuren. Zowel blondines als brunettes kunnen met dit type PMU behandeling prachtig gedefinieerde modellenbrows krijgen.

Hoe gaat een powder brows behandeling in zijn werk?

Kenmerkend voor de powder brow techniek is dat er heel precies en nauwkeurig pigment tussen de eigen haartjes wordt gewerkt met een soort tattoo machine. Dit vergt uiterste concentratie en een gestaalde hand van de brow expert.

Een powder brow behandeling verloopt via onderstaande stappen:

1. Intake en analyse bestaande wenkbrauwen
Er worden foto’s gemaakt en gekeken naar de gezichtsverhoudingen om de ideale vorm te bepalen. Ook wordt de meest passende pigmentkleur gekozen.

2. Desinfectie van de wenkbrauwen
De huid rondom de ogen/wenkbrauwen wordt grondig schoongemaakt en gedesinfecteerd.

3. Plaatselijk verdoven (optioneel)
Mocht gewenst kan de huid plaatselijk verdoofd worden met een verdovingszalf. Dit laten wel steeds meer mensen achterwege.

4. Aanbrengen pigment
Met een apparaat dat lijkt op een tattoomachine worden de pigmenten zeer nauwkeurig tussen de haartjes aangebracht. Dit duurt ongeveer 1-2 uur.

5. Nazorg advies
Na afloop is de behandelde huid wat gevoelig. Met de juiste nazorg verloopt de genezing snel en probleemloos.

Na ongeveer 4-6 weken is de kleur volledig genezen en zien de wenkbrauwen er perfect uit. Hierna kun je jarenlang genieten van je mooie, gedefinieerde powder brows!

Wat zijn de kosten van powder brows in Zwolle?

Gemiddeld kost een powder brow behandeling in Zwolle tussen de € 300 – € 450 per sessie. Hierbij is inbegrepen:

– Intake en analyse bestaande wenkbrauwen
– De eigenlijke PMU behandeling
– Speciale aftercare crème
– Nazorg advies
– Controle afspraak na 6 weken
– Kleine correctie indien nodig

Goed om te weten is dat een powder brow behandeling meestal maar 1 sessie nodig heeft. De pigmenten blijven namelijk langdurig mooi zitten in de huid. Na 1-3 jaar kan een opfrissing of bijwerking nodig zijn.

Conclusie: Powder Brows, dé oplossing voor perfecte wenkbrauwen

Mooie, goed gedefinieerde wenkbrauwen maken echt een wereld van verschil voor de eerste indruk die je maakt. Helaas lukt dit lang niet iedereen om elke dag die salon perfecte boog te tekenen.

Gelukkig is er Powder Brows! Deze unieke vorm van permanente make-up voor de wenkbrauwen zorgt voor langdurig gedefinieerde brows die eruit zien alsof ze profesioneel gestyled zijn. Een echte gamechanger dus!

Dankzij powder brows combineer je het gemak van langdurige make-up met een super natuurlijk eindresultaat. Perfect voor de moderne vrouw die er altijd piekfijn maar moeiteloos uit wil zien.

powder brows Zwolle

Wil jij ook zwéren bij deze fantastische techniek? Maak dan nu een afspraak bij een van de Zwolse toppers en zeg dag tegen slordige of ongedefinieerde wenkbrauwen!

BrowBiz | Hairstokes | Powder brows | Combi

Voor meer informatie: https://www.browbiz.nl/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *