Our Team

Welkom op de Ons Team-pagina op Lulu-Rotterdam.nl! We zijn een toegewijde en gepassioneerde groep individuen die zich inzetten om u de laatste en meest relevante nieuwsverhalen uit Rotterdam en daarbuiten te brengen. Ons team bestaat uit ervaren journalisten, redacteuren en multimediaspecialisten, die samenwerken om u nauwkeurige, boeiende en inzichtelijke inhoud te bieden.

Maak kennis met onze kernteamleden:

Emma de Vries – Hoofdredacteur
Emma leidt het team van Lulu-Rotterdam met haar uitgebreide journalistieke ervaring en oog voor detail. Ze heeft een achtergrond in onderzoeksrapportage en is gepassioneerd over het blootleggen van de waarheid in elk verhaal.

Lucas van der Meer – Senior schrijver
Lucas is een doorgewinterde schrijver met een schat aan ervaring op het gebied van politiek, zaken en lokale evenementen. Zijn diepgaande analyse en boeiende verhalen houden onze lezers op de hoogte en betrokken.

Sofia Bakker – Multimediaspecialist
Sofia is onze getalenteerde multimediaspecialist, verantwoordelijk voor het creëren van visueel aantrekkelijke en informatieve content. Ze combineert haar expertise in grafisch ontwerp, fotografie en videografie om onze verhalen tot leven te brengen.

Jasper Vermeulen – Technologieverslaggever
Jasper is onze go-to-expert op het gebied van alles wat met technologie te maken heeft, hij behandelt de nieuwste ontwikkelingen in de branche en helpt onze lezers op de hoogte te blijven van de meest innovatieve gadgets en vorderingen.

Laila Visser – Redacteur Lifestyle & Cultuur
Laila is gepassioneerd door het verkennen van het diverse culturele landschap van Rotterdam en het delen van haar bevindingen met onze lezers. Van kunst tot de lokale keuken, Laila is onze expert op het gebied van lifestyle en cultuur.

Tom de Jong – Sportverslaggever
Tom is een fervent sportliefhebber en doet met toewijding en enthousiasme verslag van lokale en nationale sportevenementen. Hij brengt onze lezers de laatste updates, interviews en inzichten uit de sportwereld.

Nora Hendriks – Beheerder sociale media
Nora is onze social media-expert, verantwoordelijk voor het verbonden en betrokken houden van onze lezers op verschillende platforms. Ze zorgt ervoor dat onze inhoud ons publiek bereikt door middel van goed gemaakte en tijdige updates op sociale media.

Samen streven we ernaar om van Lulu-Rotterdam.nl jouw go-to source te maken voor nieuws, cultuur en evenementen in de stad Rotterdam en daarbuiten. Wij geloven in de kracht van het vertellen van verhalen en zetten ons in voor het leveren van kwaliteitsjournalistiek die u op de hoogte, vermaakt en geïnspireerd houdt.